Apakah itu MyStore?

MyStore adalah sistem pengantaraan untuk menyambungkan akaun pengguna Kumoten ke akaun Lazada, Shopee, Lelong dan 11street mereka. Ia bagi memudahkan dropshipper kami memilih dan menyimpan produk di "
Mystore" Kumoten mereka. Dengan itu, dropshipper kami dapat "dropship dengan mudah" ke marketplace mereka tanpa perlu muat naik secara manual dan risau akan "Sync dua kali" ke akaun Lazada, Shopee, Lelong.my dan 11street mereka.Mengapa MyStore?

Khususnya sistem ini direka khas untuk dropshipper melihat produk-produk yang telah mereka "Sync" ke MyStore Kumoten mereka. Ia juga bagi  mengelakkan dropshipper dari "Double Syncing" (Sync dua kali).


Selain itu, Dropshipper juga boleh mengubahsuai harga setiap produk sebelum "Sync" ke akaun Lazada, Shopee, Lelong.my dan 11street mereka.


Kuantiti produk juga turut dikemaskini secara automatik sekali dalam sehari. Tetapi kami masih nasihatkan anda untuk menghubungi "Live Chat" kami jika anda mempunyai sebarang keraguan mengenai kuantiti produk.Bagaimana ia berfungsi?

Pastikan anda mempunyai kunci khas API dari akaun Lazada, Shopee, Lelong atau 11street  dan masukkan nombor khas tersebut ke akaun Kumoten anda.Mengapa Mystore memudahkan?

ini adalah contoh jika ingin "dropship dengan mudah" atau sync ke:

a) Lazada

b) Shopee

c) Lelong.my

d) 11streetBagaimana dapatkan Kunci Khas API/integrasi dengan marketplace anda?


Sila rujuk di sini:

a) Lazada 

b)
Shopee

c) Lelong.my

d) 11street
Lihat MyStore


Log masuk sini:
customer/mystore


⇦  Pusat Bantuan & Panduan