Mengapa Kumoten


Kumoten adalah salah satu dropshipper yang pesat berkembang dan terkemuka di Malaysia dan Asia Tenggara. Kami sering mengubahsuai  sistem dropship untuk membawa anda sistem produk yang terbaik supaya anda dapat memberi tumpuan kepada hanya satu perkara.


Kelebihan Kumoten

  1. Pelbagai produk untuk dijual. Kumoten sentiasa membawa masuk barang-barang yang bergerak pantas yang anda akan mempunyai akses penuh dan dijual dengan mudah.
  2. Maklumat terkini mengenai trend yang akan datang. Kami berurusan dengan pengeluar dan pembekal utama yang mempunyai maklumat terkini mengenai trend pasaran dan permintaan.
  3. Anda mempunyai kuasa mengenai harga jualan kepada pengguna.
  4. Pengguna akan membayar kamu terlebih dahulu. Anda akan dapat keuntungan serta merta.
  5. Anda tidak perlu menyimpan stok. Hanya bayar untuk item apabila pengguna mengesahkan order dan membayar untuk item tersebut.
  6. Kami akan mengambil alih pembunkusan dan penghantaran item kepada pengguna.  Perkara yang terbaik sekali adalah kita akan menghantar item tersebut kepada pengguna anda dan memastikan pelanggan anda mendapat item tersebut dalam masa 24 jam*
  7. Tidak ada order minimum. Kita akan menghantar walaupun hanya satu item.
Nota : *penghantaran domestik melalui servis kourier kecuali item besar. Item besar akan dihantar melalui pos domestik dan mungkin memerlukan masa sebanyak 7 hari untuk sampai.